Qui som

Som un grup de professionals que estem compromesos amb el futur social i econòmic de les Terres de l’Ebre. Som persones amb arrels a les Terres de l’Ebre que creiem en el potencial del territori.

El Think Tank Terres de l’Ebre està format per un grup de professionals amb arrels a les Terres de l’Ebre que, tot i provenir de camps del coneixement diversos i tenir diferents experiències i punts de vista, compartim el compromís amb el futur del nostre territori.  

El Think Tank va nàixer d’un procés de reflexió sobre les implicacions de la COVID-19 per a les Terres de l’Ebre: Quin impacte econòmic i social tindrà? Quin recorregut té el teletreball? Quins canvis estructurals viurà el sector turístic? Són qüestions complexes que ens hem estat plantejant en els darrers mesos i que han donat peu a debats interns sobre altres aspectes menys conjunturals com ara quines són les activitats amb més potencial a les nostres comarques, quines són les principals mancances que afronta el territori, quin hauria de ser el seu model de desenvolupament, o què es pot fer per a millorar l’atracció de talent, entre molts altres aspectes.

 

Quin és el nostre objectiu?

L’objectiu del Think Tank és aportar opinió i impulsar accions que contribuïsquen a fer que les Terres de l’Ebre esdevinguen una regió amb més prosperitat, dinamisme, sostenibilitat i benestar. Busquem posar a disposició de la societat i els decisors públics informació rellevant, criteri i eines per a la reflexió que conduïsquen a una presa de decisions ben informada i amb el màxim consens de territori. En este sentit, treballarem per a difondre bones pràctiques i connectar el territori amb els principals centres de coneixement i de reflexió del nostre entorn.

marta curto grau

Economista

 

Matilde villarroya

Enginyera industrial

pere estupinyà

Bioquímic i divulgador científic

ramón gras alomà

Investigador d’innovació urbana a la Universitat de Harvard. Cofundador de Aretian Urban Analytics and Design.

Angel mesado

Politòleg. Consultor en polítiques públiques

joan estellé

Empresari

Andreu Orte

Politòleg. Analista de polítiques públiques i docent universitari.