Comité Experts

????????????????????????????????????

ÀREA INNOVACIÓ i ALIANCES

Cristóbal Aguilera. Biòleg. 

Gestor d’Innovació a l’IRTA. Ha estat impulsor i gerent del Clúster Acuiplus (www.acuiplus.org). Més de 30 anys d’experiència al món aqüícola relacionats amb la millora de la zootècnia, genètica, programes sanitaris i salut dels animals, tecnologia de recirculació i aplicació i implementació de normes ISO. Assessor i col·laborador internacional amb experiència en diversos països.

Participant a més de 20 projectes d’investigació. Docent habitual en cursos de postgrau i màster i he estat convidat a més de 60 conferències temàtiques.

Divulgador convençut, bloger a Acuatopia (www.cristobalaguilera.com) on escriu vers la innovació i les noves tendències i on explica l’aqüicultura sense embuts i des de dins. Aquest bloc ha donat lloc al llibre: Històries aqüícoles. L’aqüicultura des de dins.

Elvira_Carles_Brescolí_Directora_FundaciónPrivadaEmpresaClima.png

ÀREA SOSTENIBILITAT I CLIMA

Elvira Carles. Directora de la Fundació Empresa i Clima.

Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona; Màster en Enginyeria de l´Aigua per la Universitat Politècnica de Catalunya i Màster en Prevenció de Riscos Laborals per la mateixa universitat. També ha fet estudis a l’Escola de Negocis ESADE de Barcelona.

A l’àrea docent, Elvira Carles ha impartit classes a l’últim curs de les llicenciatures de Farmàcia, Biologia i Química de la Universitat de Barcelona, i, en diferents cursos de Màster i Postgraus a diferents Universitats nacionals i internacionals.

 

La directora de la Fundació Empresa i Clima també és Membre Assessor de la Comissió on Environment and Energy d’ICC (International Chamber of Comerce), presidenta de l’Òrgan de Govern del Comitè de Certificació Mediambiental del grup alemany TÜV Rheinland, Membre del Comitè de Responsabilitat Social Corporativa del Holding Fluidra.

Àurea Rodríguez

 Directora d’innovació a diverses institucions. Entre elles podem esmentar Acció, l’agència d’internacionalització de la Generalitat de Catalunya i actualment, ha fundat una empresa de recursos humans que vol incentivar que les empreses tinguin un caire social, que siguin sostenible, i que sobretot tingui els perfils adequats en l’àmbit digital. Paral·lelament és fundadora d’Aristotel.me

Tatiana Fernández Sirera

Cap de Promoció Econòmica del Departament d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya. Coordina l’Estratègia de Recerca i Innovació per a l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT) i altres projectes estratègics i transformadors. Abans d’això, va treballar durant molts anys com a analista econòmica i assessora en temes econòmics de la UE. És doctora en Integració Europea i Relacions Internacionals per la Universitat Autònoma de Barcelona, Master of Economics – Europe per la Universitat de Saarland i Llicenciada en Economia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Els seus camps d’interès i activitat són: polítiques públiques per a una societat més sostenible i inclusiva; agendes compartides transformadores; política d’innovació transformadora; iniciatives d’impacte col·lectiu i valor compartit; sistemes de seguiment participatiu enfocats a l’aprenentatge i l’impacte de les polítiques públiques; estratègies d’especialització intel·ligent; investigació i innovació responsables; contractació pública d’innovació; experimentació en polítiques públiques; transicions industrials; pensament sistèmic per al canvi social.